Anteros INT d.o.o. - Vse informacije o podjetju zbrane na enem mestu.

Arhiv Stare Spletne Strani

Odoo CMS- Sample image floating

Mlada in ambiciozna ekipa strokovnjakov s področja direktnega marketing, ki smo se pod eno streho združili z namenom osveščanja o pomenu zdravega, čistega in ekološkega načina življenja. Podjetje je ustanovljeno kot uradno zastopništvo in distribucija nemškega proizvajalca. Na področju delovanja pa želimo orati ledino z novim, modernim pristopom k preizkušenim metodam direktnega marketinga in v prodajo uvesti svetovalni, intenzivno k strankam usmerjeni pristop.

Kje smo?

Odoo CMS- Sample image floating

Vedno blizu ...

Naše delo je terensko po celotni Sloveniji in tako verjetno vedno zelo blizu vas. Ne glede na to kje se nahajate. Kontaktirajte nas in prepričani smo, da se bomo lahko srečali kje v vaši neposredni bližini in Vam tako prihranili še kakšen dodaten liter goriva.

Vizija Podjetja 

"If you can see it, you can have it."
~ Kong Hee

  • Postati vodilni ponudnik visoko kvalitetnih izdelkov preventivne medicine,

  • postati vodilni ponudnik visoko kvalitetnih izdelkov za vzdrževanje zdravega bivalnega okolja v Sloveniji,

  • v najkrajšem možnem času širiti poslovanje v sosednje države.

Poslanstvo Podjetja 

"Efforts and courage are not enough without purpose and direction."
~ John F. Kennedy

  • Ozaveščanje slovenskih gospodinjstev o pomembnosti vzdrževanja zdravega bivalnega okolja,

  • ozaveščanje o aktualnih ekoloških dejavnikih,

  • oskrba trga z najkvalitetnejšimi produkti preventivne medicine in vzdrževanja doma, ki omogočajo gospodinjstvom doseči željene rezultate hitreje, učinkoviteje in lažje,

  • nudenje novih delovnih mest, hitra rast in širjenje poslovanja.

Razvoj Podjetja

Odoo CMS- Sample image floating

leto 2012 - obeti za bližnjo prihodnost

V letu 2012 želimo nadaljevati trende rasti. Podjetje je od leta 2008 pa do konca 2011 zabeležilo skoraj 400 % rast! Angleško govoreči radi rečejo "Sky is the limit", mi rečemo povejte to Neil Armstrongu!leto 2011 - leto izjemnih uspehov

Odoo CMS- Sample image floating

Leto 2011 je bilo polno uspehov. Vsa podjetja, ki zastopajo proizvajalca, so se združila v skupno slovensko organizacijo. Znotraj organizacije je podjetje Anteros INT d.o.o. prevzelo mesto uradne distribucije na kar smo izredno ponosni. Kot del organizacije smo v letu 2011 nanizali enormne uspehe. Leto smo že začeli na samem vrhu, saj smo zasedli prvo mesto po kvotnih prodajah na svetu. Uspehe smo nadaljevali maja, ko smo se ponovno uvrstili na svetovne stopničke in sicer z bronastim pokalom. Tempo smo še povečali v poletnih mesecih in kar dvakrat zaporedoma, v juniju in juliju, osvojili drugo mesto na svetu. Sam vrh smo zasedli s prvim mestom ponovno v oktobru. Za krovni dosežek v letu 2011 pa se še vedno borimo. Kot kaže, bo Slovenija zmagovita država leta 2011 med več kot 50 državami po celem svetu. V prahu za seboj puščamo velikane kot so ZDA, Brazilija, Mehika ...

V začetku leta 2011 smo se udeležili IIC 2011 - International Importer Conference 2011, kar si štejemo v veliko čast. Prav tako smo bili povabljeni in prisotni na praznovanju 10 leta obstoja proizvajalca.

leto 2010 - prelomno leto

Odoo CMS- Sample image floating

Je bilo burno leto polno preobratov in novih priložnosti. Pa tudi intenzivne rasti. Kadri podjetja so se skoraj podvojili. Prav tako poslovni uspehi. Nestrinjanje s politiko uvozništva pa je prerastlo že v nasprotovanje. V pomladnih mesecih je staro uvozništvo izstopilo iz posla in za Anteros se je odprla nova poslovna priložnost. V mesecu juliju so bili pogovori s proizvajalcem uspešno zaključeni in Anteros je prevzel funkcijo samostojnega Slovenskega uvozništva. zaradi izjemne rasti poslovanja, pa tudi za namen nenadne širitve iz distribucije v uvozništvo, je bilo podjetje preoblikovano iz s.p. v d.o.o. in od takrat naprej posluje kot Anteros INT d.o.o.

V letu 2010 je podjetje s strani proizvajalca prejelo certifikat direktne distribucije. Večkrat smo bili tudi deležni obiska na najvišjem vrhu - managment direktorja proizvajalca. V oktobru smo bili tudi sami povabljeni na obisk nemškega sedeža.

leto 2009 - nabiranje znanja in izkušenj

Odoo CMS- Sample image floating

V letu 2009 je podjetje Anteros še vedno delovalo kot s.p. in nadaljevalo svojo funkcijo posredništva pri prodaji in managmenta kadrov za drugo podjetje, ki je bilo takratno uvozništvo. Uspehi so se nizali. Ekipa, ki je delovala pod managmentom podjetja je postavila ekipni rekord v mesečnem prometu, ki je ostal standard še naslednji dve leti. V drugi polovici leta je podjetje pričelo s pogovori o osamosvojitvi. Zaradi nestrinjanja s poslovno politiko in modelom dela v takratnem uvozništvu so pogovori kaj kmalu prerastli v pogajanja in v mesecu oktobru se je podjetje osamosvojilo kot distribucija in lastna pisarna. Svoje poslovne prostore je nova distribucija odprla v Šenčurju in pričela z intenzivno rastjo.

V letu 2009 je podjetje osvojilo mednarodno tekmovanje "Learn from the best" in prejelo osebno povabilo s strani nemškega proizvajalca. Prav tako smo se v nemčiji udeležili dveh mednarodnih sestankov in sicer meseca februarja in meseca septembra.

leto 2008 - ne tako zelo skromni začetki

Odoo CMS- Sample image floating

Korenine podjetja Anteros INT d.o.o. segajo v leto 2008, ko je bil današnji lastnik in direktor podjetja na svojem domu po naključju deležen uvajalne predstavitve dobrega prijatelja. Predstavitev, ljudje, produkti in celotna poslovna ideja ga je tako navdušila, da se je že za naslednji dan dogovoril za lasten razgovor za delo. In ostalo je zgodovina. Pot uspehov se je začela s postavitvijo slovenskega rekorda v mesečnem prometu, ki še vedno stoji nedotaknjen. Zaradi velikih uspehov se je v tistem času za namene posredovanja pri prodaji ustanovilo podjetje, ki se je kasneje tudi preoblikovalo v danes znano Anteros INT d.o.o. Uspehi pri posredovanju in delu za takratno slovensko uvozništvo so se nadaljevali in podjetje, ki je bilo v začetku le posredništvo, je v zadnji tretjini leta 2008 prevzelo tudi managment kadrov.

V letu 2008 se podjetje lahko pohvali z kar nekaj priznanji. Rekord mesečnega prometa, nagrada za izjemne dosežke, zmaga na "international push weekend" tekmovanju, zmaga in udeležba na VIP konkurzu v Turčiji ...