AquaViva in vodni sesalniki

Arhiv Stare Spletne Strani

Arhiv stare spletne strani:

Kaj imamo skupnega ponudniki vodnih sesalnikov in projekt Aquaviva? Oboji se zavedamo pomena vode in oboji bomo praznovali 22. marec, ki je razglašen za svetovni dan voda! Z razglasitvijo svetovnega dneva voda je generalna skupščina želela povečati zavedanje kako razvoj vodnih zalog vpliva na gospodarsko produktivnost in dobrobit družbe


V kolikor se že zavedaš pomena ohranjanja biodiverzitete v naših vodah, ali pa le želiš izvedeti kaj več o slovenskem projektu Aquaviva (živa voda), o njihovem delovanju in organiziranih prireditvah, toplo priporočamo ogled njihove spletne strani: 

AquaViva projekt


Tudi v Anteros se zavedamo kako pomembno je “zdravo” okolje za našo prihodnost. In čeprav se ne ukvarjamo z vodnimi sesalci tako kot v AquaViva (med drugim), ampak vodnimi sesalniki (med drugim), želimo prispevati kolikor le lahko k ohranjanju naših naravnih virov. Zato pri vseh naših izdelkih posvečamo posebno pozornost vplivu na okolje. Bodisi z biološko razgradljivostjo čistil, ekološko pridelavo eteričnih olj ali z zmanjševanjem odpadnega materiala in trajnostjo izdelkov.


Ne pozabi na naše žive vode (aquaviva – živa voda)

BIO šampon za vodne sesalnike


Šampon na naravni osnovi za čiščenje trdih površin in osveževanje oblazinjenih površin. Poleg čudovitega svežega vonja po agrumih, je zahvaljujoč svoji naravni osnovi Pro-Aqua šampon tudi biološko razgradljiv. To čistilo je razvito posebej za delo z vodnimi sesalnimi sistemi katere koli blagovne znamke vodnih sesalnikov. Je naraven, nežen do površin, primeren tako za oblazinjene kot tudi trde površine in kar je najpomembneje, se ne peni. Poglej si podrobnejšo predstavitev: 

BIO ŠAMPON


 


Odstranjevalec trdovratnih madežov


Odstranjevalec madežov, ki mu niso kos niti najbolj trdovratni fleki in packe! Čistilo je, kot je to za znamko Pro-Aqua že običajno, vrhunske kvalitete. Za Pro-Aquo pa je poleg kvalitete izrednega pomena tudi zdravje in odgovornost do okolja. Zato je navkljub svoji izredni učinkovitosti, čistilo razvito na naravni bazi in kar 90 % biološko razgradljivo. Toliko o kompromisih… mi jih ko gre za zdravje in čistočo ne sklepamo! Poglej si podrobnejšo predstavitev: 

ODSTRANJEVALEC MADEŽOV


Za svetovni dan voda smo se odločili, da ti za zgornje 2 artikla damo tudi dodatni razlog, za okoljsko ozaveščenost!


Promocijska koda za izredni 10 % popust na BIO šampon za vodne sesalnike in Odstranjevalec madežov:


AQUAVIVA

 


Torej, ne dovoli da ti tok časa odnese to priložnost! Koda bo veljavna le ta teden, le do nedelje 24.3.2013, 23:59! Klikni in preveri ponudbo -> 

Spletna Trgovina


 


V komentarjih za svetovni dan voda pa deli z nami:


Je vidra vodni sesalec ali vodni sesalnik :)?

Si pozoren na varčno koriščenje vodnih virov? Kako skrbiš za našo prihodnost?

Kater naš artikel se ti zdi da je še posebej povezan z vodo?