Astma in Alergije priloga DELU

Arhiv Stare Spletne Strani

Arhiv stare spletne strani:

Tako, pa je končno v tvojem nabiralniku ali najbližjem kiosku! Danes je izšla priloga časopisu Delo z naslovom Astma in Alergije. Zelo smo ponosni, da smo pri ustvarjanju sodelovali tudi sami!


In sicer lahko že na drugi strani priloge najdeš naš PR oglas, ki zaseda kar polovico strani! Ne skrbi, če si prilogo zamudil si lahko izrez najbolj zanimivega dela (beri naš oglas 🙂 ) pogledaš s klikom na spodnji sličici:


Astma in Alegije PR oglas Pro-Aqua Drugače pa branje celotne priloge toplo priporočam, je veliko koristnih informacij. Strokovnjaki in zdravniki so se razpisali o najpogostejših vzrokih za astmatična obolenja, kako živeti z astmo, o plesnih in pršicah ter alergijah, ki postajajo vedno bolj pogoste.


In to še ni vse :)! Če ne prebereš v naslednjih 30 minutah ne skrbi! Šalo na stran, priloga Astma in Alergije je šele prvo dejanje v sicer veliko večji zgodbi, katere del smo. V okviru dneva astme se namreč pripravlja še kopica dejavnosti in našel nas boš lahko tudi v mnogih ostalih medijih, ki so povezani z Delom. Zaključno dejanje pa bo velika prireditev, ki se bo predvidoma zgodila na dan astme, torej 3. maja. Spremljaj torej dogajanje, preberi si koristne članke iz priloge in pa ne pozabi: v kolikor te zanimajo še bolj podrobne informacije s področja modernih bolezni pokukaj tudi v naš zavihek Članki. Med temami najdeš ogromno koristnih informacij in kvalitetnih referenc s področja alergij, astme, prahu, pršic in ostalih domačih nadlog. Ali pa postavi svoje vprašanje kar spodaj pod komentarje.


Na naslednji dogodek v okviru Dneva Astme bomo opozorili tudi na tem blogu.


Do takrat pa napiši v komentarje:

Si videl/prebral naš oglas/PR članek v prilogi Delo?

Imaš kakšno dodatano vprašanje o katerem koli prispevku iz priloge Astma in Alergije?

Odgovoriš lahko na moje večno vprašanje! Kaj za vr**a pomeni: “Izberite ležišče z zaščito proti pršicam, prahu in bakterijam.”? Sem edini, ki se mu zdi(jo) oglas(i) podjetja nad nami rahlo zavajajoč(i)? V najboljšem primeru vprašljiv(i)?!