Novi Anteros sprejemni prostori

Arhiv Stare Spletne Strani

Arhiv iz stare spletne strani:

Dolgo časa smo razmišljali, kako bi se Anteros našim strankam in sodelavcem čim bolj približal. Delujemo po celotni Sloveniji in nič kolikokrat je bila edina, ali pa vsaj največja ovira pri sodelovanju velika oddaljenost sedeža podjetja od npr. Maribora ali pa Ankarana.


Prva ideja je bila, v ne prav veliko presenečenje, selitev in centralizacija v Ljubljani. Saj poznaš tisti pregovor kaj je kompromis? Kompromis med dvema je dogovor po katerem nihče ne dobi tistega kar si je želel! Ljubljana je na sredini. In tako sicer nobenemu ni blizu (razen Ljubljančanom z okolico seveda), toda hkrati prav tako ni od nikogar zelo oddaljena. Nič čudnega ni ni od nekoga iz Novega Mesta pričakovati, da se zapelje do Ljubljane. Toda 15 min po avtocesti naprej do izvoza za Šenčur… O, NE! To je pa na drugem koncu sveta… ali vsaj Slovenije, kot bi človek včasih lahko sklepal iz začudenega odziva.


Toda, ali je prva rešitev tudi prava! Glede na to, da smo v delovanju razpršeni, ali je centralizacija v eno veliko osrednjo poslovno enoto sploh prava pot!? Odločili smo se da ni. Glavni cilj se nam je čim bolj približati. Strankam in sodelavcem. Veliko bolj smotrno je torej postaviti konglomerat večih dobro razporejenih oddelkov, kot eno palačo na sredini. Priti k povpraševanju in ne pričakovati od povpraševanja dnevnih ekspedicij na drugi konec “sveta”.


Torej, z današnjim dnem ponosno objavljamo prvi korak k temu cilju. Pisarnica, ki bo prevzela gorenjsko regijo je odprta in si jo lahko pogledaš na spodnjih fotografijah. Še bolje! Pridi nas obiskat kar osebno! Najdeš nas na naslovu:

Anteros INT d.o.o.

Delavska cesta 24 4208 Šenčur.


 

 

 

 

Tisti, ki ste že kdaj bili v naših starih prostorih ne boste imeli nobenih težav. Smo skoraj le na drugi strani ceste. Za vse ostale pa naj omenim nekaj točk, preko katerih se lahko orientirate. V B kompleksu stavbe je banka Sparkasse (mi smo v A kompleksu), na našem dvorišču zadaj je znana gorenjska gostilna Ančka, pred nami in malo na desno pa enota Petrola ter Avto Kadivec prodajni salon. Za povsem natančno orientacijo pa klikni na spodnji zemljevid:


Zemljevid do podjetja Anteros INT d.o.o.

 


V komentarje napiši:


Kje nam predlagaš, da odpremo naslednjo poslovno enoto?

Se ti zdi oddaljenost od podjetja pomemben faktor pri odločanju ali boš koristil njihovo storitev?

Do kam bi se bil(a) pripravljen(a) voziti kot stranka?

Kako daleč bi se bil pripravljen(a) voziti na delo?