PLUS X AWARD

Arhiv Stare Spletne Strani

Arhiv iz stare spletne strani:

Pro-Aqua je verjetno artikel z največ certifikati, priznanji, nagradami… na svetu! Vsaj jaz ne poznam nobenega produkta, ki bi prišel sploh blizu. In vsak mesec prejemmo še kaj novega. Zadnja nagrada, ki je prestižna nagrada v resnično svetovnem merilu, je Plus X Award, ki ga je proizvajalec prejel za nov model sistema globinskega čiščenja.


Sistem globinskega čiščenja je prejel Plus X Award v kar treh kategorijah in sicer v kategoriji visoke kvalitete, izrednega oblikovanja in enostavne uporabe.


Ob tako pomembnem dogodku smo po pošti prejeli tudi uradno izjavo sedeža proizvajalca. Prevod v slovenščino se glasi:


Ansbach, 21.Februar 2012


Plus X Award


Dragi PRO-AQUA sodelavci,


ponovno imamo razlog za praznovanje!


Kot že vsi veste je naš multifunkcijski sistem leta 2007 dobil nagrado za oblikovanje Plus X Award. Z velikim veseljem vas obveščamo, da je prestižno nagrado sedaj prejela tudi naša nova električna globinska krtača ESB (PAP 355), na kar smo zelo ponosni.


Poudarjamo, da je bila PRO-AQUA električna globinska krtača ESB (PAP 355) nagrajena v vseh treh kategorijah:


VISOKA KVALITETA Certifikat visoke kvalitete To je eno najprestižnejših priznanj! Ne pomeni zgolj prizadevanja proizvajalca, da bi stranki ponudil najboljšo kvaliteto, ampak označuje tudi vzdržljivost samega produkta. Produkti visoke kvalitete se v tem bistveno razlikujejo od produktov masovne proizvodnje in tako predstavljajo investicijo za prihodnost.


OBLIKOVANJE Certifikat odličnega dizajna Oblikovanje je pomembno ne glede ali gre za televizijski sprejemniki, popolnoma avtomatizirani kavni avtomati ali prenosne naprave. Oblikovanje ima opazno vlogo in tako gre tudi naša električna krtača v korak s trenutnimi trendi.


UPORABNOST Potrdilo pestrih funkcij S tem je potrjeno, da naša električna globinska krtača ni samo udobna za uporabo, ampak je tudi dobro in premišljeno zasnovana. Pri PRO-AQUA International delata razvojni oddelek in oblikovanje z roko v roki, kar ponovno kaže na to, da smo šli po pravi poti in bomo po njej tudi nadaljevali.


Nagrada Plus X Award se podeljuje samo produktom, ki združujejo na novo razvite tehnologije, izjemno oblikovanje in tudi razvit koncept lahkega in inteligentnega upravljanja.


S to nagrado imamo vsi mi še en pomemben EPP (Edinstveno prodajno prednost) v svetovnem svetu čistilnih sistemov na vodni osnovi.


Biti nagrajen s takim pečatom kvalitete je nekaj izrednega in smo na to tudi zelo ponosni. Ta pečat pomeni, da se je naša električna krtača izkazala pred 130 člansko žirijo iz 32 svetovnih držav.


Veseli nas, da lahko to pomembno nagrado delimo z vsemi vami.


V prilogi boste prejeli tudi uraden Plus X Award certifikat.


Še enkrat so naši inženirji in oblikovalci presegli vsa pričakovanja!


Bodimo vsi ponosni, da nas je doletela ta čast.


S spoštovanjem,


PRO-AQUA International GmbH


Napiši pod komentarje:

Katera izmed kopice do sedaj prejetih nagrad se zdi najpomembnejša tebi?

Katera kategorija v tokratnji podelitvi je za uporabnika najbolj pomembna? Kvaliteta, dizajn ali funkcionalnost?

Ti certificiranje in prejete nagrade vlivajo zaupanje v izdelek?

Kako pomembni so papirji pri tvoji nakupni odločitvi?