Pro-Aqua osvežilec zraka MAVRICA

Arhiv Stare Spletne Strani

Arhiv iz stare spletne strani:

“V našem športnem centru izvajamo dnevno tako sprostilne, kot tudi športne masaže. Za oboje pa ni potreben le čist, ampak tudi svež in po možnosti še aromatiziran zrak. Sveče so le delna rešitev, saj zrak aromatizirajo, vendar ga ne očistijo. Prav tako pa so lahko zaradi odprtega ognja nevarne.

Zaradi te dileme smo se pri nas odločili za uporabo osvežilcev zraka Pro-aqua, ki smo jih dobili od slovenskega uvoznika, podjetja Anteros. Moram priznati, da smo z osvežilci zraka Pro-aqua zelo zadovoljni, ker očistijo in osvežijo zrak zelo hitro, poleg tega pa ga z dodatkom eteričnih olj tudi prijetno odišavijo. Uporaben dodatek osvežilcev je tudi barvna terapija, ki z nastavkom ustrezne barve še dodatno prispeva k sproščeni klimi v prostoru.

Poleg masaž, pa izvajamo v našem športnem centru tudi vadbe za moč. Tako kot pri vseh drugih vadbah se tudi tukaj ljudje močno potijo, kar prispeva k zelo slabemu zraku v prostoru. Tudi v ta namen pri nas uporabljamo zgoraj omenjene osvežilce. Zrak nenehno čistijo in ga osvežujejo. V takem prostoru je pa res užitek vaditi . Pro-aqua osvežilcev zraka ne zamenjamo za nič drugega. Osvežilce priporočam vsem ljudem, ki veliko časa preživijo v zaprtih prostorih.”


~ Luka Gorše


Takšno lepo uporabniško izkušnjo nam je poslal g. Gorše, ki je že leta naša zadovoljna stranka. Očitno z osvežilci zraka in eteričnimi olji lepšamo dan in izboljšujemo počutje ne le po domovih ampak tudi v športnih centrih in masažnih salonih. V končni fazi, komu bomo privoščili najboljše? Strankam in domačim seveda…


Ko smo že pri “domačih”, sta Božiček in Dedek Mraz letos že izbrala darila za vaše drage in bližnje? Če se strinjate z nami, da sta zdravje in dobro počutje najlepše kar lahko podarimo, potem kliknite na spodnjo povezavo in si poglejte noro znižanje VSEH najbolj priljubljenih izdelkov iz naše spletne trgovine:


KLIKNI: 

AKCIJA – PRAZNIČNA DARILA


V komentarjih pa deli z nami:


Kaj se bo letos našlo pod smrekico in v štumfih vašega doma?

Katerega darila si bil do sedaj najbolj vesel?