Pro-Aqua spet korak pred ostalimi

Arhiv Stare Spletne Strani

Arhiv iz stare spletne strani:
Ravnokar smo izvedeli, da imamo nov izgovor za odpiranje šampanjca :). Prestižne inštitucije ponovno potrjujejo kar uporabniki sistemov PRO-AQUA vemo že ves čas. Spet dokaz več, da smo korak pred vso konkurenco.


Že pred časom smo se veselili, ko je naša nova električna globinska krtača ESB 355 prejela prestižno nagrado Plus X Award in to v kar treh kategorijah: visoki kvaliteti, izjemnem oblikovanju in veliki funkcionalnosti. Prispevek si lahko pogledaš -> tukaj.


Včeraj zvečer pa je bila izmed vseh produktov izbrana tudi za Produkt leta 2012.


Albert Einstein je nekoč rekel, da ga bolj kot sedanjost zanima prihodnost, kajti v njej bo živel. Plus X Award sledi temu motu in tako posebej izpostavlja produkte, ki izstopajo po visoki kvaliteti, oblikovanju in dobri uporabniški izkušnji.


Našo novo električno globinsko krtačo odlikuje kar nekaj karakteristik, ki so prepričale 130 člansko žirijo. Predvsem so poudarili visoko kvaliteto, nabor funkcionalnosti in moderno oblikovanje. Električna globinska krtača je izjemno enostavna za uporabo in s svojima komaj dvema kilogramoma in višino samo 7,6 cm edinstvena med sistemi globinskega čiščenja.


Poglej si galerijo:


V komentarje napiši:


Se ti zdijo nagrade, certifikati in priznanja pomembna prednost?

Katere nagrade izmed kopice prejetih se ti zdijo najbolj pomembne? Seznam si lahko pogledaš -> tukaj.

Si že preizkusil(a) nov sistem globinskega čiščenja? Kakšen vtis je naredil nate?