Prvega ne pozabiš nikoli

Arhiv Stare Spletne Strani

Arhiv iz stare strani:

Kdo smo Anteros INT d.o.o., zakaj to počnemo in kako lahko sodeluješ?

Končno smo se lotili dela in po 10 dneh in 117 urah dela preprogramirali spletno stran v …. pa saj ni pomembno! Pomembno je, da je blog končno tu, da dela in da nudi kopico novih možnosti komunikacije!


V tem prvem prispevku bom na hitro povzel nove ”bonbončke”, ki so nam sedaj na voljo, kje vse te dobrote najdeš in kako jih izkoristiš v polni meri. Malo bomo tudi pokukali za zaveso in dobili bežen vpogled v čudovite projekte, ki se tudi že pripravljajo. Ne bomo pa niti pozabili predstaviti glavnih blogerjev, ki ti bodo od danes naprej vedno na dosegu tipkovnice, le en klik oddaljeni.


Zakaj blog?

Zaradi tebe, ostalih naših bralcev in vseh, ki nas dnevno kličejo, pošiljajo e-pošto in tudi sem pa tja obiščejo osebno, saj jih zanimajo dodatne informacije o našem delu, problematika modernih bolezni, rešitve ki jih ponujamo … In hej! Kako bi lahko koristne informacije dali na razpolago vsem? Ko bi le obstajalo kaj takega, kar bi nudilo tudi povratno informacijo… in ideja za blog se je rodila!


Nato smo jo zeloooo dolgo greli v predalu in sedaj se je izlegel Anteros INT BLOG. Nove vsebine bomo pripravljali dnevno. Na tem blogu, se bodo pojavljale raznorazne kategorije. Od najnovejših informacij, pomembnih obvestil iz dogajanja v podjetju do neprecenljivih člankov in splošnih informacij za boljše življenje na sploh.


Glavni ustvarjalci bloga bomo sodelavci podjetja z vseh funkcij Anteros INT d.o.o.. Zato pričakujem veliko zanimivih vsebin z lastnim pogledom na določeno delovno področje. V prvi fazi bomo vsebine ustvarjali predstavniki oddelkov, k ustvarjanju pa seveda vabim tudi vse ostale “Anterose” in pa kar je morda še bolj pomembno, tudi tebe, našega bralca/bralko!


Za blog si namreč želimo, da bi bil tudi stičišče vseh zainteresiranih. Portal namenjen izmenjavi koristnih informacij. Tako bomo zelo veseli tudi vseh prispevkov obiskovalcev domene anteros.eu. Seveda v prvi vrsti komentarjev, prav posebej pa nam bo polepšal dan tudi kakšen daljši prispevek. Pošlji ga preko kontaktnega obrazca ali na e-mail in z veseljem ga bomo objavili.


Novi “bonbončki” in kako jih izkoristiš?

Veliko jih je. Izpostavil jih bom samo nekaj, ostale pa prepuščam veselju ob odkrivanju novosti.


izberi jezik spletne strani


Izbira jezika spletne strani. Klikni na ikono v glavi vsake strani.


Iskalno polje


Iskalnik pojmov skozi celotno spletno stran. Vpiši iskalni pojem, ki te zanima, in klikni povečevalno steklo.


Družabne ikone


Najdeš nas tudi na drugih omrežjih. Povezave so na vrhu in v nogi strani.


Povej naprej


Klikni na ti 2 ikoni in deli stran s prijatelji. Stran lahko tudi pošlješ direktno na e-mail, natisneš, shraniš med priljubljene …
Si na dnu dolge strani in želiš hitro priti spet na vrh? Klikni na to ikono, ki te samodejno zapelje nazaj na vrh strani.


RSS feed


Klikni in se naroči na RSS, ter prejemaj avtomatska obvestila o novih prispevkih/komentarjih.


Struktura strani.

Želiš na hitro preveriti vse, kar ponuja portal? V pomoč ti je lahko spodnja shema strani:


Doma


Anteros INT d.o.o.


Nagrade In Priznanja Galerija Poslovna Etika Pogoji Uporabe


Kariera


Agent Distribucija Ostali razpisi


Članki


Zunanje Onesnaženje Notranje Onesnaženje Alergije Astma KOPB Alergeni Dražila


Blog


Kontakt


Podpora stranki Podpora Agentu Podpora Distribuciji


Za zaveso se že sestavlja …

V prihodnjih dnevih bo še kar nekaj izboljšav in novosti. V kratkem bo aktiven VIP klub, kjer boste člani deležni posebnih ponudb, akcijskih cen, brezplačen dostave, mesečnega glasila… Prav tako bo kmalu aktivirana spletna trgovina in pa profilna stran za obstoječe stranke, kjer bodo na razpolago uporabniška navodila in video navodila, seznam nakupov, servisni obrazec in še kopica drugih dobrot! Iz dneva v dan pa bomo uvajali tudi manjše izboljšave in likali gubice, ki se bodo ob objavi spletne strani verjetno pojavile. V prihodnjih tednih bo zelo živahno zato redno spremljaj dogajanje.


Kako lahko sodeluješ?

Namen bloga je dvosmerna komunikacija in za portal si želim, da bi bil stičišče vseh interesiranih. Vsako sodelovanje je tako zelo dobrodošlo. Prični z registracijo v portal in komentiraj preko spodnjega obrazca. Kot rečeno, pa bomo zelo veseli tudi kakšnega daljšega prispevka.


Napiši v komentarje:

Kako se ti zdi prenovljeni portal? Izpolnjuje tvoja pričakovanja ali kaj pogrešaš?

Se morda na tvojem brskalniku karkoli prikazuje kaj čudnega? Če kaj ”ne štima kot more” nam sporoči …

Želiš, da se v prihodnjih prispevkih posvetimo kakšni posebni temi?

Dobre želje, pozdravi in vzpodbudni klici”BRAVOOO” na sploh :)!