Pro-Aqua AirFresh Avto se poslavlja!

Arhiv Stare Spletne Strani

Pri Pro-Aqua ni nikoli dolgčas.

Vedno se kaj dogaja, vedno kakšne novosti in izboljšave in dodatni priključki in pripomočki ... samo da ti pomagamo pri vzdrževanju čistega, zdravega in urejenega bivalnega okolja. No, tokrat pa ti žal sporočam, da se iz Pro-Aqua prodajnega programa za nekaj časa poslavlja naš priljubljeni osvežilec zraka za vsak avto. Nad njim so bili še posebno navdušeni avtomobilski navdušenci in vsi tisti, ki cenijo čist in svež zrak tudi v svojem vozilu. Svežina brez škodljivih in dragih kemikalij!

Ampak brez skrbi! V podjetju Anteros INT smo poskrbeli, da za svoj avto lahko še nekaj časa izbereš naravno čist in svež zrak. Takoj, ko smo bili obveščeni, da se AirFresh Avto umika iz prodajnega programa smo se "zagrebli" in ti izborili še nekaj zadnjih kosov. Ampak glede na povpraševanje, ne vem kako dolgo še.

AirFresh Avto se enostavno namesti na armaturno ploščo avtomobila in priključi v vžigalnik. Deluje po principu vodne prhe. Zrak iz avtomobila konstantno vsrkava, ga opere preko vodne zavese in iz sebe oddaja čist, svež in prijeten zrak. Če dodaš notri še kakšno kapljico Pro-Aqua naravnega eteričnega olja, je pa to sploh čista zmaga! Kdor koli bo prisedel v tvoj avto bo rekel:"Uau, kako je pa tu super zrak!"

Več o Air fresh Avto lahko pogledaš na naši Anteros INT spletni strani (KLIK). Za kakršno koli dodatno informacijo, vprašanje ali naročilo pa nas le pokliči, piši ali pa izpolni spletni obrazec. Še najbolje pa narediš, če se kar oglasiš pri nas v Šenčurju. V nogi naše spletne strani najdeš natančne podatke kako do nas. Če se oglasiš osebno boš lahko na lastne oči videl s čim se ukvarjamo pa še kakšno kavico bomo lahko spili skupaj.

Za tvoj lastni Air fresh avto se pa le hitro zagrebi, da ne bo prepozno!