Pro-Aqua dnevi odprtih vrat

Arhiv Stare Spletne Strani

Dragi obiskovalec naše Pro-Aqua Slovenija spletne strani.

Veseli me da se srečava. Se morda že poznava? Lahko smo že stari znanci ali pa sedaj šele prvič srečamo, niti ni pomembno. Ko brskaš po naši Pro-Aqua Slovenija spletni strani ali pa si imel prijetno in poučno izkušnjo s katerim naših sodelavcev, te je verjetno zanima kdo smo ljudje, ki sestavljamo slovensko Pro-Aqua organizacijo. Res je že skrajni čas, da se spoznamo. Tako smo se v podjetju Anteros INT odločili, da pripravimo dneve odprtih vrat. Čas zate si bomo rezervirali vsak drugi ponedeljek v mesecu in sicer med 18. In 20. uro. Pridi na obisk in izkoristi priložnost, da spoznaš nas, druge člane vsakdan večje Pro-Aqua družine in seveda naše produkte. Najboljša priložnost, da ob kavici vprašaš in izveš vse kar te zanima.

Dnevi odprtih vrat, ki jih v Anteros INT pripravljamo so namenjeni neformalnemu spoznavanju v sproščenem ozračju. Ob dobri kavici nas lahko vprašaš kar koli te zanima o nas, naši dejavnosti, naših produktih in o problematiki na katero z ekskluzivnimi Pro-Aqua izdelki odgovarjamo.

Naša slovenska Pro-Aqua družina se iz dneva v dan veča in kakor drugod po svetu nas tudi v Sloveniji vse več ljudi pozna po visoki kvaliteti in uporabnosti produktov ter po profesionalnosti in simpatičnosti naših sodelavcev. Dnevi odprtih vrat ti tako dajo idealno priložnost, da srečaš druge člane naše Pro-Aqua družine, jih povprašaš po njihovih izkušnjah z našimi produkti ali pa od njih dobite kakšen dober nasvet iz prve roke.

Lahko pa tudi izkoristiš priložnost in v živo vidiš in preizkusiš vse naše produkte in tako prijeten obisk združiš še s kakšno koristno informacijo. Saj veš da pravijo, da je slika vredna tisoč besed, mi pa pravimo, da je izkušnja boljša od tisoč slik. Pridi, poglej, preizkusi in nam povej če je Pro-Aqua navdušila tudi tebe.

Iščeš priložnost dodatnega zaslužka ali celo priložnost, da se postaviš na lastne noge in poskrbiš za svoj lasten posel?

Če želiš lahko na dnevu odprtih vrat rečemo kakšno tudi na to temo. Morda je Pro-Aqua priložnost, priložnost, ki jo čakaš.

Cel kup razlogov je, zakaj se ti izplača priti k nam na obisk. Poleg kave in piškotov seveda :)!

Kako nas boš našel? Nič lažjega kot to. V poslovni enoti distribucije v Šenčurju. Zemljevid in detajlne informacije kako nas najti pa dobiš tudi v nogi spletne strani distribucije Anteros INT.

Se vidimo v ponedeljek!