Pro-Aqua eterična olja

Arhiv Stare Spletne Strani

Novi in že poznani vonji Pro-Aqua eteričnih olj za še prijetnejšo jesen.

Kolekcija naših Pro-Aqua naravnih eteričnih olj je od začetka septembra še bolj pestra in še bolj opojno dišeča. Kar pa je najlepše, še vedno popolnoma naravna. K nam se spet vračajo priljubljeni vonji sočnega JABOLKA, mediteranske BRESKVE in dehtečega ŠPANSKEGA BEZGA. Bogati paleti pa se kot novost pridružuje težko pričakovana romantična VANILIJA.

Pro Aqua kolekcijo tako sestavlja že deset naravnih svežih vonjev za vse priložnosti in za vse okuse. Ne glede na to kakšne volje si in kako se počutiš vedno lahko najdeš vonj, ki ti pričara prijetne občutke. Na izbiro imaš naslednje vonje: romantično VANILIJO, zdravilni EVKALIPTUS, mediteransko BRESKEV, sladko POMARANČO, svežo LIMONO, babičino SIVKO, sočno JABOLKO, dehteči ŠPANSKI BEZEG, morski BOR in sproščujoči WELLNESS.

Najboljša stvar Pro-Aqua eteričnih olj pa je, da so popolnoma naravni izvlečki svežih zelišč in ne vsebujejo nobenih zdravju škodljivih sestavin. Prepričaj se s klikom na posnetek pridelave in obdelave eteričnih olj.

Sami ali pa skupaj z drugimi Pro-Aqua izdelki tako učinkovito nadomeščajo drage in zdravju škodljive spreje in druge kemične pripravke za aromatizacijo zraka v tvojem domu. Pljuča bodo hvaležna in prijatelji bodo prav gotovo pohvalili svežino in prijeten občutek tvojega doma.

Želiš poduhati in se na lasten nos prepričati in ugotoviti kateri od naštetih vonjev je tvoj najljubši? Oglasi se v svoji najbližji Pro-Aqua distribuciji in z veseljem ti jih bomo dali poizkusiti.