Pro-Aqua International GmbH

Arhiv Stare Spletne Strani

Pro-Aqua nagovor:

Odoo CMS- Sample image floating

Pro-Aqua ustanovitelja Gerhard Meier (41 let) in Jürgen Wehner (43 let) sva ustanovitelja podjetja Pro-Aqua International GmbH. S prodajo hišnih čistilnih sistemov, ki temeljijo na vodni filtraciji, sva se ukvarjala od leta 1992. Na podlagi dolgoletnih izkušenj sva se tako leta 1997 odločila razviti nov, inovativen produkt v lastni proizvodnji. Poimenovala sva ga Pro-Aqua hišni čistilni sistem.

Od samega začetka sva se zavezala strogim standardom kvalitete, ki zahtevajo izključno nemško proizvodnjo in onemogočajo zatekanje k cenenemu uvozu. To nam zagotavlja izredno kvaliteto materialov, tehnološko popolnost in številne funkcije, ki pripomorejo k zelo enostavni in učinkoviti uporabi. Poleg tega pa moderna oblika naredi sistem tudi vizualno privlačen.

Naš čistilni sistem je tako patentiran pri German Patent Office, preizkušen in potrjen s strani mnogih laboratorijev in tudi KEMA certificiran.

V novembru 2001, po dveh letih razvoja in oblikovanja, se je proizvodnja začela v mestu Suhl (Thuringia). Administrativna poslopja so bila od februarja 2002 do julija 2005 postavljena v Heilsbronn-u (Bavarska), od avgusta 2005 dalje pa v mestu Ansbach na Bavarskem.

Dandanes se sistem Pro-Aqua trži že v 20 evropskih državah. Samozavestno načrtujemo tudi nadaljnjo širitev podjetja, saj nas pohvale kupcev za naše delo, ustrežljivost, izredno kvaliteto in odlično stroškovno učinkovitost navdajajo z zanosom in pogumom.

Pot do Pro-Aque:

Naši poslovni prostori se nahajajo v centru tehnologije in inovacij (Technologie- und Innovationszentrum (TIZ)) v bližini bolnišnice na obrobju mesta Ansbach.

Če potujete iz smeri centra mesta, boste morali najprej zapustiti mestne meje, nato pa boste lahko do "Technologiepark" pripeljali po cesti Escherichstraße.

Če uporabljate navigacijski sistem, izberite v primeru, da "Technologiepark" ali "Escherichstraße" še nista označeni na zemljevidu, za končno destinacijo "Rügländer Straße".

Parkiranje:

Svoje vozilo lahko parkirate direktno pred poslopjem, kjer je vedno dovolj parkirnih prostorov namenjenih obiskovalcem in strankam.