Pro-Aqua navodila za uporabo so na spletu

Arhiv Stare Spletne Strani

Odgovori na vprašanja in nasveti kako še bolje izkoristiti vaše ekskluzivne Pro-Aqua izdelke:

so od vas sedaj oddaljene samo en klik. V zavihek PODPORA smo dodali Pro-Aqua uporabniška navodila za večino naših produktov. Preberete si lahko nemški izvirnik in slovenski informativni prevod.

S klikom na zavihek PODPORA tako lahko hitro in enostavno dostopate do uporabniških navodil, tako za glavni sistem kot za ostale podsisteme. S klikom na artikel se vam odpre pojavno okno z navodili. Po njih enostavno listate s puščicama naprej in nazaj. Najprej se vam pokaže nemški izvirnik, ki mu sledi tudi informativni slovenski prevod.

Separator: Tukaj si lahko preberete nekaj več informacij o srčiki sistema Pro-Aqua. Patentiran dvostopenjski separator naredi Pro-Aquo različno od vsega kar ste do sedaj imeli možnost videti. Najdete lahko tudi povsem tehnične podatke, kot so hitrost vrtenja, način delovanja, glasnost motorja ...

S klikom na dezinfektor, šampon, odstranjevalec trdovratnih madežev ali eterična olja pa so vam na voljo tudi podatki za zahtevnejše uporabnike. Tako si poleg napotkov za shranjevanje in delo lahko preberete tudi kemijsko sestavo in se sami prepričate, da so Pro-Aqua naravna eterična olja res naravna in da ne vsebujejo nobenih človeku ali okolju škodljivih snovi.