Pro-Aqua obisk managment direktorja

Arhiv Stare Spletne Strani

Ponovno se nam obeta vrhunski Pro-Aqua obisk.

V večernih urah srede 8.6.2011 pride v Slovenijo managing direktor Pro-Aqua International, gospod Giuseppe Madonia. Naslednji dan, v četrtek 9.6.2011 sledi obvezni sestanek za vse agente in agentke, distributerje in ostale sodelavce Pro-Aqua Slovenija organizacije.

Sestanek z distributerji se prične ob 9 uri v prostorih Ljubljanskega predstavništva. Za zemljevid klikni -> tukaj

Obvezni sestanek vseh sodelavcev Pro-Aqua Slovenija se predvidoma prične ob 11 uri. Pridite nekoliko prej, za postrežbo in zabavo ob možnem čakanju bo poskrbljeno.

Tematika sestankov bo obsegala nedavni razvoj Pro-Aque v Sloveniji in po svetu. Predstavljen bo napredek. Zaključili bomo z nekaterimi tekočimi tekmovanji, podelili certifikate in nagrade ter pričeli z novimi konkurzi.

Po sestanku bodo Team Managerji, vodje distribucij in celo gospod Madonia sam, na razpolago za pogovor, vprašanja, nasvete in ostalo odprto problematiko.

Udeležba je obvezna. Bolj kot komur koli drugemu, pa jo dolguješ samemu sebi! Novo podano znanje, informacije in kontakti bodo neprecenljivi. Slike s prejšnega sestanka si lahko tudi pogledaš v albumu -> tukaj