Pro-Aqua priznanja

Arhiv Stare Spletne Strani

Pro-Aqua ZPMed

Odoo CMS- Sample image floating

Pro-Aqua certifikat preventivne medicine Preventivna Medicina   (klik na sliko levo za ogled dokumentov)

ZPMed® inštitut, avtoriteta na področju preventivne medicine, je po temeljitem pregledu vseh prednosti in koristi, ki jih sistem uporabniku prinaša, našemu sistemu podelil prestižni certifikat Preventivne medicine. Po besedah inštituta je Pro-Aqua čistilni sistem prihodnosti, ki neguje zdravje in je nepogrešljivo urodje pri vzdrževanju zdravega in čistega doma.

"Highly recommended!"

Očiščen in pravilno navlažen zrak ščiti sluznice in neguje imunski sistem

Le čist zrak je zdravilen zrak!

Izredno koristen in nujno potreben sistem za ljudi z alergijami (astmo), saj iz ozračja očisti alergne, dražila in prožilce napadov. Poleg tega sistem pravilno optimizira zračno vlago, kar je nadvse koristno saj v večini domov/pisarn prevladuje presuh zrak, ki vodi v kronična obolenja dihal.

Pro-Aqua - RedDot Design Award 2007

Odoo CMS- Sample image floating

Pro-Aqua - RedDot Design Award 2007 In zmagovalec je ... Pro-Aqua!   (klik na sliko levo za ogled dokumentov)

Z našim produktom smo zmagali v svetovni konkurenci na najprestižnejšem oblikovalskem tekmovanju. Pro-Aqua je tekmovala s konkurenco iz 43 držav in 2.548 produkti.

"RedDot" nagrado prejmejo le zvezde, ki nad preostalim industrijskim svetom zasijejo s svojo visoko kvaliteto, oblikovanjem in neprimerljivo inovativnostjo. Prestižna podelitev nagrade je potekala 25.06.2007 v Essener Aalto teatru, kjer se je zbralo več kot 1.200 gostov iz raznih področij politike, gospodarstva in medijev.

Imamo razlog, da nazdravimo!   (klik na sliko levo za ogled dokumentov)

Septembra 2008 so pokali šampanjci. Nazdravili smo, saj je Pro-Aqua International, kot prvo podjetje s področja direktne prodaje sistemov za vzdrževanje doma na osnovi vode, osvojila najprestižnejšo Evropsko nagrado s področja tehnologije, prostega časa in zdravega načina življenja: "PLUS X AWARD".

Z nagrado za njeno visoko učinkovitost in prestižno oblikovanje stoji Pro-Aqua sedaj skupaj s podjetji, kot so Microsoft, Saeco, WMF in BOSE. Družba, v katero smo bili pravično uvrščeni kaže, da lahko to nagrado prejmejo le najnaprednejša podjetja na globalni ravni. Sedaj imamo tudi napisano, kar smo že vseskozi vedeli: Pro-Aqua is one of these "best of the best"!

Ozadje: Produkti označeni z Plus X Award so preizkušeno najvišje kvalitete. Brezkompromisna kvaliteta, trajnost, preprosta uporabnost in izredno oblikovanje so predpogoj. To je kvaliteta, ki jo lahko zagotovi le produkt podjetja "z imenom". Poleg osnovnih predpogojev je Pro-Aqua izpolnila tudi stroge ekološke norme in predstavila izredno preprostost uporabe. Zato je pred ime "X Award" prejela tudi prestižno oznako "PLUS", ki jo razlikuje od ostalih produktov. Z nagrado je torej Pro-Aqua prejela prznanje ne le za svojo kvaliteto ampak tudi za dodatne prednosti, ki jih prinaša uporabnikom in za inovativni preskok tehnologije, ki ga prinaša v svet industrije.

Pro-Aqua - PLUS xAward

Odoo CMS- Sample image floating

Priznanje nad priznanji !!

Pro-Aquo International je za nagrado nominiralo Ministrstvo za ekonomijo in tehnologijo.

Nagrada DESIGNPREIS je uradna nagrada. Uradno priporočilo je nagradil parlament in izvršil Odbor za oblikovanje. Nagrada DESIGNPREIS je osrednje dejanje in predstavlja smernice oblikovanja Zvezne republike Nemčije.

Za nagrado se ni mogoče potegovati. Na izbor se ni mogoče prijaviti. Pravzaprav lahko produkt predlagajo le senatorji zveznih držav, Ministrstvo za ekonomijo in tehnologijo ali aktualni minister za ekonomijo republike Nemčije.

Nagrada DESIGNPREIS je tako za nas priznanje nad vsemi priznanji.

Certifikati

Arguk Umweltlabor GmbH

Intertek Deutschland GmbH

KEMA Quality certificate

Patenti, nagrade in državni certifikati