Pro-Aqua selitev!

Arhiv Stare Spletne Strani

Pro-Aqua distribucija Anteros INT d.o.o. je v novih poslovnih prostorih.

Po dobrem letu in pol so nam stari poslovni prostori postali pretesni in tako smo se začeli ozirati naokrog za novimi večjimi prostori. Ni nam bilo treba iti daleč. Tako smo prvi poletni dan pričakali v popolnoma novih, večjih in modernejših poslovnih prostorih. Sedaj najdeš Pro-Aqua distribucijo v Šenčurju v poslovni coni, v stavbi Cubis v prvem nadstropju.

Ko smo se oktobra 2009 vselili in urejali prostore na Delavski cesti 24 v Šenčurju si nisem mislil, da nam bodo prostori tako hitro postali premajhni. Ampak v dobrem letu in pol se je zgodilo marsikaj in hiter razvoj podjetja je pripeljal do tega, da smo se začeli razgledovati naokrog za večjimi in boljšimi prostori. Imeli smo veliko ponudb in nekaj časa smo iskali najprimernejšo in smo jo našli. Ni nam bilo treba iti daleč. Samo 100 metrov od naše stare lokacije stoji lep nov poslovni kompleks Cubis. (slika Cubisa)

Idealni novi poslovni prostori.

gradimo Pro-Aqua poslovne prostore

Še posebej me je navdušilo, da smo v njem našli velike še ne dokončane prostore, ki smo jih lahko oblikovali točno tako kakor smo želeli. Veselilo nas je, da so bili prostori še v surovem stanju, saj smo v njih videli velik potencial in lahko smo aktivno sodelovali pri izgradnji, urejanju in opremljanju, tako, da so novi prostori sedaj pisani na kožo nam in dinamiki podjetja in dejavnosti. Na slikah lahko vidiš, kako je izgledalo prej in kako po tem, ko sta si roko podala iznajdljivost načrtovalcev in spretnost mojstrov.

Še vedno pa trdim, da osebni vtis pomeni več kot 1000 slik, zato te prav lepo vabim, da nas obiščeš. Z veseljem ti bomo razkazali naše nove prostore in postregli z še boljšo kavo, kot smo jo imeli že prej. Ja, tudi mene je presenetilo, da je to sploh mogoče :)! Še posebej te vabim na dan odprtih vrat, vsak drugi ponedeljek v mesecu med 18. in 20. uro.

Pro-Aqua novi poslovni prostori To je odlična priložnost, da nas tudi osebno spoznaš, vidiš na lastne oči s čem se ukvarjamo, in nam postaviš kakšno zanimivo vprašanje. Morda se bo našel tudi kakšen piškotek. Morda :)...

Kako nas sedaj najti? Če se pripelješ po gorenjski avtocesti zapelješ na izvoz Kranj-vzhod in nato zaviješ proti Šenčurju. Že kmalu za krožiščem boš na desni strani videl(a) velik pisan kompleks Cubis. Parkirate na parkirišču za stranke pred stavbo in greš skozi rumeni vhod po stopnicah v prvo nadstropje. Na vrhu stopnic pa samo naravnost in od vhoda v najlepšo pisarno daleč naokoli, te loči samo še nekaj korakov.

Pro-Aqua v poslovnem centru CUBIS Se vidimo!

KLIK za zemljevid