Pro-Aqua Slovenija ima novo spletno stran

Arhiv Stare Spletne Strani

Ali pa jo bo Pro-Aqua vsaj kmalu dobila :)!

Kakor naša prepoznavnost iz dneva v dan vse bolj raste v analognem svetu in nas vedno več ljudi pozna po kvalitetnih rešitvah, ki jih preko naših Pro-Aqua sistemov in produktov prinašamo v slovenska gospodinjstva, tako tudi prevod obstoječe nemške spletne strani ni več zadosten.

Čeprav vsako podjetje znotraj organizacije Pro-Aqua Slovenia že skrbi za svojo prepoznavnost po različnih kanalih in nekatera podjetja že imajo tudi lastne dobro obiskane spletne strani, na katerih lahko dobite vse aktualne informacije o naši ponudbi, storitvah in dogajanju.

Ta spletna stran pa je tako sad skupnega poizkusa, da vsa podjetja znotraj organizacije Pro-Aqua Slovenia stopimo skupaj tudi na spletu in tako Vam, našemu cenjenemu obiskovalcu, na tej spletni strani na enem mestu ponudimo strnjeno kvalitetno informacijo o naših produktih, storitvah, novicah in o dogajanju znotraj naše velike slovenske Pro-aqua družine.

Na tej strani najdete vse naše produkte in sisteme, navodila za uporabo, podatke o Vam najbližjem Pro-Aqua zastopništvu, lahko pa nas tudi kar preko te spletne strani povprašate za dodatne informacije.