Pro-Aqua Slovenija kot organizacija

Arhiv Stare Spletne Strani

Zgodba uspeha nemškega podjetja Pro-Aqua INT GmbH, ki je v desetih letih iz garažnega projekta v Nemčiji postalo vodilno podjetje na svojem področju.

Decembra 2007 pa je ta zgodba prišla tudi v Slovenijo. V Sloveniji se je začelo z eno pisarno, danes pa organizacijo Pro-Aqua Slovenia sestavljajo 3-je distribucijski centri.

Po abecednem redu so to:

  • Anteros INT d.o.o.,

  • Peter Bokavšek s.p.,

  • Proaktiv PLUS d.o.o.

Distribucija je organizirana po celotni Sloveniji s centralnim uvozom v glavno skladišče in nato s pooblaščenimi regionalnimi in nacionalnimi distributerji, ki z lastnimi skladišči poskrbijo za lokalno dostopnost izdelkov v Vašem okolišu ...

In ker smo glavno bogastvo arganizacije ljudje, ki jo sestavljamo, lahko povemo, da podjetja, ki so združena skupaj v organizacijo Pro-Aqua Slovenia združujejo preko 50 sodelavcev, ki vsak na svojem področju, s svojimi sposobnostmi, navdušenjem in ponosom ustvarjamo slovensko Pro-Aqua zgodbo.

Tako smo za svoje dosežke kot posamezniki in kot organizacija prejeli že več prestižnih mednarodnih priznanj:

- V svetovni organizaciji smo leto 2010 zaključili NA PRVEM MESTU po kvotnem sistemu prodaje - Leto 2011 smo začeli na PRVEM mestu po kvotnem sistemu prodaje - V treh letih že kar 6 krat na prvem mestu po prodaji na ravni svetovne organizacije

Največji uspeh pa so za nas naše zadovoljne stranke, ki naše sisteme uporabljajo in ki dober glas širijo naprej. Naša vsakdan večja slovenska Pro-Aqua družina tako šteje že preko 3000 zadovoljnih uporabnikov.